CONSULTANȚĂ & EVALUARI SRL

Căutăm să ne îmbunătățim permanent calitatea serviciilor si extinderea ariei de competență prin pregătire profesională continuă.

SUPORT ONLINE

Servicii Consultanta

Servicii de consultanta pentru înfiintare, modificare, reorganizare firmă . Sprijin pentru relația cu Registrul Comertului, administratiile financiare, etc . Noi facem totul pentru dumneavoastra, on line, fără a fi necesar să vă deplasați undeva, eventual doar la sediul nostru

Planuri

Realizare planuri de afaceri si sprijin pentru aplicarea la diferite granturi, programe de finantare din sursa internă sau fonduri europene nerambursabile. Redactarea si transmiterea cererilor de finantare, consultanta în implementare

Evaluari

Evaluari ale proprietatilor imobiliare, de diverse tipuri – spații rezidențiale,terenuri, spații comerciale, spații industriale, hoteluri și pensiuni, spații de birouri, clădiri speciale și orice fel de construcție care nu a fost enumerată aici, pentru :
– stabilirea valorii de impozitare ,
– raportare financiară,
– garantarea împrumuturilor, inclusiv Programul ”Prima casă”,
– stabilirea valorii la care ar putea fi valorificate (de către persoane fizice sau instituţii ale statului- Primării, Consilii locale, administrații financiare, instituții bancare)
– analiză pentru cea mai bună utilizare,
– actualizare valoare de inventar în patrimoniu,
– studii de piață sau alte utilizări .

Investitii

Servicii de sprijin pentru realizarea diverselor investitii sau achizitii in domeniul imobiliar, serviciilor sau produselor necesare functionării, dezvoltării. Sprijin pentru pregătirea documentațiilor necesare sau pentru participarea la licitații publice, inclusiv integrare cu platforma de gestiune a achizitiilor publice SEAP .

Rapoarte

Elaborare diverse documentații cum ar fi : strategii de dezvoltare, studii de oportunitate, rapoarte de evaluare a contextului economic si social, rapoarte de implementare strategii, rapoarte sau scrisori de informare si altele.

Strategii

Elaborare strategii si sprijin pentru dezvoltarea mijloacelor de promovare a afacerii.

4352

PROIECTE FINALIZATE

3720

CLIENTI FERICITI

15

ANI DE LUCRU

2123

PROIECTE FINALIZATE

Intocmire Documente

Sprijin pentru intocmirea si depunerea documentelor/ declaratiilor la diverse institutii ale statului (ANAF, APIA, Primării, etc) la ghiseu sau în spațiile virtuale disponibile. Informare la cerere pentru obligații de îndeplinit și termenele scadente. Obtinere reduceri, subvenții, facilități, scutiri.

Servicii adiacente

Servicii adiacente serviciilor de mai sus de redactare, îndosariere, legare în coperte de plastic, carton, folii transparente sau mate, laminare, printare și plottare – până la dimensiunea de A0+, alb -negru sau color.
Documentatiile vor fi realizate, redactate si imprimate cu mijloacele tehnice proprii. Societatea noastră dispune de aparatura necesară de înaltă calitate, inclusiv dispozitiv pentru imprimare în format mare, pe diverse medii de printare cu dimensiuni de la A5 până la A0 , pentru pliante, afișe, planuri cadastrale, hărți si altele asemenea.

Contact

CONSULTANȚĂ & EVALUARI SRL

0768.683280

evalcons1@gmail.com