CONSULTANȚĂ & EVALUARI SRL

Căutăm să ne îmbunătățim permanent calitatea serviciilor si extinderea ariei de competență prin pregătire profesională continuă.

Bine ai venit în biroul nostru virtual de consultanță si evaluări imobiliare !
Daniela Nica
Director

Despre Noi

Ca formă de organizare, societatea CONSULTANȚĂ & EVALUARI SRL este relativ tânără, pentru că a luat fiintă în anul 2018, însă personalul care activează în cadrul său are pregătire , expertiză si experiență de peste 20 de ani .
Firma a fost înființată ca urmare a implementării unui plan de afaceri prin Proiectul „Dezvoltare Antreprenorială Durabilă în Regiunea Sud Muntenia”, cod SMIS POCU/82/3/7/105801, proiect finanțat prin FSE, în cadrul Programului Operațional Capital Uman, Axa prioritara 3, Locuri de munca pentru toți, Componenta 1 România Start Up Plus, Operațiunea Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.
Dotarea în ceea ce priveste amenajarea și logistica de funcționare s-a făcut cu fondurile disponibile prin Programul Start Up Plus .

CONSULTANȚĂ & EVALUARI SRL

Daniela Nica

Cunoaștem atât dorințele cât si problemele antreprenorilor și vă putem împărtăși din experiențele noastre sau ale altora, cum au reușit să depășească anumite probleme de natură financiară, birocratice sau juridice, stiut fiind faptul că uneori informația necesară nu este ușor de accesat sau nu se cunoaște sursa sigură de unde ar putea fi obținută.
Vă asteptăm oricând programul dvs vă permite, în urma unei programări telefonice, pentru o analiză a problemei ce trebuie solutionată !

53

PROIECTE reALIZATE

+100

CLIENți FERICIți

20

ANI DE experiență

+10

Parteneri
de succes

EVCO.RO

Lucrăm pentru îmbunătățirea calității serviciilor și ne propunem ca odată ce ne contactează cineva atât prin intermediul site-ului, telefonic sau la biroul nostru din Urziceni, să-i putem oferi informațiile necesare si răspuns sau soluții la problemele pe care le are, fără a mai fi nevoie să se deplaseze sau să ia legătura cu alte servicii, contribuind astfel la reducerea formalităților birocratice care consumă de multe ori atât de mult timp antreprenorilor, oamenilor de afaceri sau oamenilor simpli în general. Timpul  economisit îl puteți folosi si valorifica în scopul activității la care vă pricepeți cel mai bine, sau de ce nu, îl puteți dedica familiei sau oamenilor dragi din viața dumneavoastră.
Incredintând proiectele dumneavoastră firmei noastre, vă degrevați de sarcini inutile, de responsabilități și  stres, deplasări la diverse instituții, în schimb veți fi pe deplin mulțumit de serviciile prestate. Punem accent pe respectul față de client și ne străduim să aducem plus valoare fiecarui obiectiv atins.
Căutăm să ne îmbunătățim permanent calitatea serviciilor si extinderea ariei de competență prin pregătire profesională continuă.
Cunoaștem atât dorințele cât si problemele antreprenorilor și vă putem împărtăși din experiențele noastre sau ale altora cum au reușit să depășească anumite probleme de natură financiară, birocratice sau juridice, stiut fiind faptul că uneori informația necesară nu este ușor de accesat sau nu se cunoaște sursa sigură de unde ar putea fi obținută.
Vă asteptăm oricând programul dvs vă permite, în urma unei programări telefonice, pentru o analiză a problemei ce trebuie solutionată !

Contact

CONSULTANȚĂ & EVALUARI SRL

0768.683280

evalcons1@gmail.com

SUNA ACUM